Oltenia Carpet Solutions & More

Vezi Site Adauga la Favorite Contacteaza Autor
carpet-cleaner-8-1082282.png

Servicii ireprosabile de curatare mocheta

Furnizăm și montăm mochete pentru a se potrivi oricărei case, camere sau afaceri.
De peste 10 ani oferim clienţilor mochete de cea mai înaltă calitate. Ca atare, am acumulat o vastă experienţă ca si instalatori de mochete profesionişti şi adepţi. Atunci când achiziţionaţi orice model de mocheta de la noi, beneficiați, de asemenea, şi de serviciile noastre profesionale de montare si curăţare a mochetelor pentru a vă face experienţa cât mai uşoară şi lipsită de probleme.

Experţii noştri vor asigura un finisaj perfect pentru toate montajele de mocheta. Va asiguram ca uşile se vor deschide şi se vor închide liber, fără obstacole, după montarea mochetei, iar marginile mochetelor vor fi complete pentru a crea un finisaj cât mai îngrijit posibil.

Indiferent dacă instalați o mocheta pe camere întregi sau doar pe un hol, avem grijă sa ne asigurăm că mochetele dumneavoastră se potrivesc perfect, fără niciun fel de bătaie de cap sau complicaţii. Va vom ajuta să găsiți mocheta perfecta care să se potrivească tuturor nevoilor dvs. Când utilizaţi serviciul nostru de montare mochete vă vom furniza toate accesoriile necesare, astfel încât să nu vă faceţi griji cu privire la orice etapă a procesului.

Tehnicienii noştri ştiu că fiecare situaţie de curăţare a mochetelor este unică. De aceea, începem planul nostru exclusiv de curăţare a mochetelor în 7 paşi, cu o analiză a mochetelor dvs.

Planul de curăţare a mochetelor în 7 etape al Oltenia Carpet Solutions & More cuprinde:

– Inspecţia amănunţită a zonei unde se va monta mocheta
– Aspirare la nevoie
– Tratăm petele cu probleme
– Marcăm zona de pulverizare care trebuie curăţată
– Analizăm zonele cu trafic intens, după cum este necesar
– Extragem apa din covor
– Dezodorizăm mocheta