Larscov Premium Campers

Vezi Site Adauga la Favorite Contacteaza Autor
WhatsApp Image 2020-09-07 at 23.46.53 (1).jpeg

Incepem aceste randuri prin a va spune ca suntem o afacere de familie pentru ca vacanta cu autorulota este apropiata sufletului nostru si consideram ca este important ca sa transmitem mai departe experienta noastra de calatorie acumulata pe parcursul a mai multi ani si care poate fi utila in vacanta. Noua, calatoria cu autorulota ne-a oferit exact ceea ce aveam nevoie si anume: Turism departe de aglomeratii, sentiment de mediu cunoscut si relaxare.
Oferim servicii de inchiriere autorulote, inchiriere rulote in conditii rezonabile! De asemenea, daca v-a placut foarte mult calatoria cu una din autorulotele sau rulotele noastre, le puteti cumpara pentru ca oferim si servicii de vanzari autorulote, vanzari rulote si momentan lucram la finalizarea unui alt proiect drag noua: zona de camping in statiunea Covasna.
Mentinem constant o flota tanara de autorulote! Una din prioritatile companiei noastra este ca insistam foarte tare ca intreaga oferta de rulote si autorulote pe cat posibil sa fie compusa din cele mai noi modele. Echipamentele si dotarile de calitate al autovehiculelor noastre sunt remarcabile pe piata din Romania iar de aici vine si numele de „PREMIUM”. Confortul si eleganța sunt importante pentru noi. La fel si pentru dumneavoastra! Inchiriere rulote, inchiriere autorulote la calitate premium!