Formatia Ring

Vezi Site Adauga la Favorite Contacteaza Autor
fallback-no-image-1089

Trupa Ring, trupa muzica de nunta – sustine show-uri muzicale la diverse evenimente (nunti, botezuri, aniversari, inaugurari, petreceri corporate, receptii), fiind una din cele mai cunoscute si apreciate formatii de nunta, formatii de evenimente.

Trupa Ring are in componenta solisti si instrumentisti de exceptie care prin valoarea lor asigura calitatea muzicii si creeaza o atmosfera de neuitat. Sonorizarea folosita este performanta si pretabila la orice tip de locatie (interior sau exterior).

Programul muzical este foarte diversificat format din piese cunoscute din muzica populara si de petrecere, hit-uri vechi si noi din muzica usoara romaneasca si internationala, presarat cu interpretari incendiare de muzica latino si greceasca.

Formatia Ring este formatia perfecta pentru nunti si petreceri. Repertoriul este bogat, cuprinzand cantece “vechi” si noi din muzica internationala si romaneasca, cover-uri clasice si moderne, muzica populara si de petrecere, toate pentru a crea o atmosferă unică și relaxantă pentru evenimentul dvs.

Dacă sunteți în căutarea unei formatii ai carei artisti au voci impecabile susținute de instrumentisti profesionisti: chitară, clape, saxofon, vioara, formatia Ring este cea mai buna alegere!

Sonorizarea este asigurata de echipamente profesionale, de cea mai buna calitate. Pentru a crea o atmosfera cat mai “colorata” detinem si echipamentul necesar: schela profesionala cu lumini!