Andrei Turcă - Fotograf Iași

Vezi Site Adauga la Favorite Contacteaza Autor
no-image-1976

Ofer servicii foto video profesionale in Iasi – petreceri, evenimente, aniversari, serbari, absolvire, botezuri, sedinte foto individuale, cupluri si familii sau servicii foto video pentru imobiliare.

Ca fotograf la evenimentul tau voi captura fotografii care spun povestea evenimentului intr-un mod unic si emotional. Ca fotograf la eveniment sunt mereu atent la calitatea luminii, la culori, unghiuri si alte detalii care puse la cap la cap vor crea imagini cat mai artistice.

In cele peste 100-150 de imagini (uneori 150+) de obicei suprinse la un eveniment de o ora vei primi imagini cu momentele importante cat si poze de grup si fotografii care suprind emotiile invitatilor la eveniment. Ca fotograf e important sa fiu mereu atent la mici detalii, culori, posibile unghiuri si la calitatea luminii care impreuna ma vor ajuta sa creez poze cat mai unice si mai creative.

Ca echipament folosesc camere Sony Mirorless inclusiv Suny a7 III cu lentile precum Tamron 28-75mm f/2.8 sau Sigma 30 f/1.4. Pe partea de videouri detin si un stabilizator profesional Webill S pentru a trage cadre cat mai stabile si cinematice.

Pentru servicii foto preturile incep de la 250 RON pe ora, insa daca e un eveniment de mai multe ore pretul va fi unul mai bun. De obicei o ora la un eveniment precum un botez vor genera intre 70-120 de imagini editate profesional si individual.

Preturile pentru video la evenimente incep de la 400 RON pe ora in care veti primi o editare video profesionala intre 2-5 minute care va fi editat folosind muzica platita fara drepturi de autor atent aleasa pentru fiecare video si eveniment.

Pentru servicii foto video imobiliare preturile vor fi stabilite in functie de proiect si cerintele clientului.

Materialele foto video le veti primi pe un site protejat prin parola unde veti avea materialele la rezolutia originala pe care le puteti vedea si copia fie individual fie sa descarcati toata galeria deodata. Veti avea acces gratis la aceasta galerie online timp de 6 luni. Daca optati sa primiti materialale si pe un stick USB pot livra si pe un stick USB fara nici un cost extra.

Pentru contact folositi numarul sau e-mailul afisat aici in anunt.

Pentru mai multe detalii despre mine si serviciile mele puteti afla mai multe pe site-ul propriu la andreiturca.ro.